Politica de retur

• Politica de retur a Fundației EGM se bazează pe o relație de bună credință și comportament echitabil. Avem încredere că veți respecta drepturile de proprietate intelectuală și nu veți folosi sau înstrăina produsele înainte de a le returna.
  • Aveți posibilitatea de a returna un produs în termen de 14 zile calendaristice începând cu data la care ați intrat în posesia fizică a produsului, însă cheltuielile aferente returului trebuie să fie suportate de dumneavoastră. Retururile, (indiferent de metoda de livrare aleasă), nu se vor expedia niciodată de către client către Fundația EGM cu plata ramburs.
  • Produsele noastre pot fi returnate doar dacă acestea nu au suferit deteriorări (nu trebuie să aibă colțurile îndoite, cotorul deteriorat, pete pe copertă sau pe pagini). Cărtile în format digital (ebooks) nu se pot returna în nicio condiție.
  • Fundația EGM va restitui contravaloarea produselor returnate de cumpărător în maxim 7 zile lucrătoare de la primirea coletului și doar dacă produsul/produsele comandate sunt returnate în aceeași stare în care au fost livrate.
  • Adresa de returnare a produselor este: Strada Lotrului, Nr 2, Oradea, Bihor, Cod postal: 410554.
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price