Biserica Verticala

cover-sample-264×380

Biserica Verticala

30,00 lei

Stoc epuizat

Descriere Produs

Un apel de urgenta si imi parasesc grabit tihna si merg in comunitatea cufundata in intuneric, unde politia a solicitat un capelan. Ajung acolo in cateva minute si gasesc o familie distrusa de durere, dupa ce tocmai l-au gasit pe fiul lor spanzurat in garaj. Intr-un moment de durere nepotolita, el s-a aruncat de pe scara in etenitate. Si nu voi uita niciodata privirea din ochii lor cand i-am intrebat de ce cred ca el nu a cautat o biserica. “De ce ar fi facut-o?”

In cealalta parte a orasului, lacrimile inunda masa din bucataria mea, in timp ce un oaspete din afara orasului simte povara infidelitatii lui, cuprins de disperare ca sufletul sau infometat nu isi gaseste refugiul si ca a fost nevoit sa calatoreasca cu avionul pentru a simti partasie.

O biserica plina de … lupte interioare, barfa, inimi frante, frustrare.

Cu toate ca exista exceptii, realitatea este ca biserica de azi dezamageste vieti la rand. Fiind undeva intre patetic de previzibila si rusinos de distractiva, cu un sentimentalism trist si rareori autentica, biserica a ajuns in cea mai rea stare … neevlavioasa.

Daca vrei sa-L experimentezi pe Dumnezeu asa ca niciodata pana acum si sa vezi tu insuti Mana Lui la lucru, daca vrei sa te trezesti, iar primul tau gand sa fie:”Slava Domnului ca este duminica”, daca esti gata sa-ti simti inima batand mai tare cand te indrepti spre locul tau de inchinare … atunci devoreaza si digera lectiile din Biserica Verticala.

 

CUPRINS

1. O dorinta universala: transcendenta

2. O singura solutie: gloria

3. O cale de acces comuna: Biserica

4. Un esec monumental: I-Cabod

5. Adorare nestingherita

6. Predicare fara justificari

7. Marturie neinfricata

8. Rugaciune neincetata