Predarea Stafetei

25076

Predarea Stafetei

15,00 lei

Descriere Produs

Predarea stafetei – Ghid de ucenicizare in 10 saptamani

Daca esti parinte, cu siguranta iti doresti pentru copilul tau o prietenie roditoare cu Isus.

Iar daca esti invatator crestin, cu siguranta iti doresti sa parintii sa reuseasca asta!

Insa ce pot face parintii? Ce le pot spune? De unde sa inceapa?

 

Cele zece sesiuni de invatare din aceasta carte dureaza cate 45 de minute fiecare si pot fi folosite cu usurinta acasa, zidind copiii de scoala primara pentru o relatie profunda cu Isus. Acestea includ:

– Instructiuni pas-cu-pas, care ajuta parintii sa stie exact ce trebuie sa faca si sa spuna. Sesiunile nu sunt bazate doar pe discutii – ele contin o multime de activitati amuzante si jocuri!

– Pagini de jurnal care ajuta parintii sa inregistreze etapele spirituale parcurse de copiii lor! De la sugestii de filme, la pagini cu activitati si jocuri, parintii sunt echipati pentru a cimenta cele invatate in lectia saptamanala – pe tot parcursul acesteia.

– Petreceri de lansare si de incheiere! Biserica primeste planuri amanuntite prin care poate lega acest program parinti-copii de lucrarea cu copiii (o sa va placa idea!)

 

Nu lasa ucenicizarea copiilor la voia intamplarii. Ofera-le copiilor din viata ta notiunile de baza pe care trebuie sa le cunoasca pentru a devein ucenici dedicati ai lui Cristos.