Retrospectivă Detectivi pe planeta albastră 2015

Detectivi pe planeta albastră este cel mai nou vbs produs de EGM Romania. În această vară programul a fost preluat și implementat în mai mult de 20 de biserici din peste 15 orașe din țară. Numărul participanților care au devenit detectivi porniți în căutarea amprentelor lui Dumnezeu în lumea înconjurătoarea este de peste 2600 de copii.

Fiecare din locațiile unde Detectivi pe planeta albastră a avut loc a fost unică. Unele biserici au avut proiecte de anvergură cu peste 400 de copii prezenți, iar unele au fost la prima lor participare la vbs. Chiar dacă au fost 50 de copii sau 400 de copii participanți rezultatul a fost însă același: copiii, voluntarii, părinții și organizatorii L-au văzut îndeaproape pe Dumnezeu la lucru .

Copiii au  participat la o aventură extraordinară în care L-au descoperit pe Creatorul Universului  prin activități de experimentare, de lucru manual, de memorare a versetelor biblice, muzică, jocuri și scenete.

Copiii au căutat amprentele lui Dumnezeu în tot ceea ce ne înconjoară:

  • în lumea minerală
  • în lumea vegetală
  • în lumea animală
  • în lumea cosmică
  • în viața lor

Pentru mai multe mărturii despre vbs vă invităm sa citiți și articolele de la rubrica dedicată DETECTIVI PE PLANETA ALBASTRĂ